Diensten

TROUWTANTE A-Z

Hebben jullie, na een dag werken, geen zin om uren achter de laptop te zitten om afspraken in te plannen, jullie budget te managen of al die talloze e-mails te beantwoorden? Als Trouwtante ontneem ik jullie niet het plezier van het organiseren van een huwelijk zoals al die overheerlijke taarten proeven, maar wél de lasten!

In de maanden en dagen in aanloop naar dé dag, coördineer ik alle details van jullie bruiloft en neem ik alle tijdrovende taken weg van jullie to-do-list! Verder breng ik jullie in contact met ondernemers die worden gedreven door hun passie en liefde voor hun vakmanschap en die, net als ik, jullie willen bijstaan op weg naar de mooiste dag van jullie leven.

Hoe ziet de werkwijze van Trouwtante als Weddingplanner eruit:

 • Een vrijblijvend kennismakingsgesprek om alle nodige informatie te ontvangen m.b.t. de bruiloft en de manier waarop jullie willen dat de trouwdag verloopt.
 • Na de kennismakingsgesprek gaan wij stapsgewijs aan de slag om alles tot in de puntjes te regelen. Tussendoor plannen wij 6 ‘Informatieve & Can I pick you brain’ sessies van één uur in. Tijdens deze gesprekken bespreken we de vorderingen met elkaar, kunnen jullie mij van nieuwe informatie voorzien, vragen stellen of eventueel met mij sparren over zaken waar jullie nog niet zeker van zijn. Alles mag 😉
 • Gebaseerd op jullie wensen en budget stel ik de beste locatie en leveranciers voor. Ik doe het uitzoekwerk en regelwerk voor jullie en jullie hoeven alleen maar keuzes te maken.
 • Verder help ik jullie met het opstellen van een budget en het opstellen van een gedetailleerd draaiboek. Daardoor is alles tot in de puntjes voorbereid en weet je zeker dat jullie zorgeloos kunnen genieten.
 • Het maken van ceremoniemeesterbrief en het bijhouden van de RSVP’s.
 • Het contacteren, onderhandelen, bevestigen en nabellen van de verschillende leveranciers. Waardoor jullie je vrije uurtjes op een andere manier kunnen besteden.
 • Als laatst doe ik coördinatie van de dag zelf. Ik ben jullie regeltante vanaf het begin van jullie trouwdag tot dat de laatste gast naar huis is!

Prijs:

Trouwtante rekent een basisprijs van € 2699,- inclusief btw en exclusief reiskosten om de rol van Weddinplanner uit handen te nemen.

Neem vrijblijvend contact op

TROUWTANTE – FOR A DAY

Organiseren jullie liever zelf je bruiloft, maar willen jullie niet de lasten van het regelen en plannen op de dag zelf? OF willen jullie dat jullie beste vrienden en familie écht deel uitmaken van de grote dag en zorgeloos met jullie mee kunnen genieten? Schakel mij dan in als jullie professionele ceremoniemeester!

Als ‘Trouwtante – for a day’ ben ik: de gastvrouw en vraagbaak voor jullie als bruidspaar en jullie gasten, zorg ik er voor dat alles op rolletjes loopt, los ik onverwachte problemen op en zorg ik er voor dat het jullie en jullie gasten aan niets zal ontbreken.

Hoe ziet de werkwijze van Trouwtante als Professionele Ceremoniemeester eruit:

 • Een vrijblijvend kennismakingsgesprek om alle nodige informatie te ontvangen m.b.t. de bruiloft en de manier waarop jullie willen dat de trouwdag verloopt.
 • Na de kennismakingsgesprek en voor jullie bruiloft, plannen wij nog 2 tussentijdse ‘Informatieve & Can I pick you brain’ sessies van één uur in. Tijdens deze gesprekken kunnen jullie mij van nieuwe informatie voorzien, kunnen jullie mij vragen stellen of eventueel met mij sparren over zaken waar jullie nog niet zeker van zijn. Alles mag 😉
 • Daarna ga ik een gedetailleerd draaiboek voor jullie opstellen. Hierdoor is alles tot in de puntjes voorbereid en weet je zeker dat jullie zorgeloos kunnen genieten.
 • Ongeveer 4 tot 2 weken voor de huwelijksdag maken wij een afspraak bij jullie trouwlocatie om zo het draaiboek en het programma met elkaar door te nemen.
 • Als laatst doe ik coördinatie van de dag zelf. Ik ben jullie regeltante vanaf het begin van jullie trouwdag tot dat de laatste gast naar huis is!

Prijs:

Trouwtante rekent een basisprijs van € 1099,- exclusief btw en exclusief reiskosten om de rol van ceremoniemeester uit handen te nemen.

Neem vrijblijvend contact op

DANSTANTE

Willen jullie je feest knallend inluiden, maar weten jullie niet precies hoe? De juiste en unieke openingsdans, speciaal op maat gemaakt voor jullie, is het perfecte startschot!

Hoe ziet de werkwijze van Trouwtante als Danstante eruit:

 • Een vrijblijvend kennismakingsgesprek om alle nodige informatie te ontvangen m.b.t. de bruiloft en jullie als koppel.
 • Advies van het soort dans dat bij jullie past. Gevolgd door een indicatie van de aantal lessen die nodig zullen zijn om de openingsdans aan te leren.
 • Een unieke choreografie op maat gemaakt en op jullie eigen gekozen muziek.
 • Een gezellige wekelijkse les bij jullie aan huis, indien de locatie dat toelaat. Mocht dit niet het geval zijn, dan zal ik op zoek gaan naar een externe locatie. Hier komen extra kosten bij kijken.

Prijs:

Trouwtante rekent een basisprijs van € 65,- per les exclusief btw en reiskosten voor de rol van de Danstante.

Neem vrijblijvend contact op

Telefoon: +31611011436
E-mail: tanja@trouwtante.nl