Diensten

TROUWTANTE A-Z

Hebben jullie, na een dag werken, geen zin om uren achter de laptop te zitten om afspraken in te plannen, jullie budget te managen of al die talloze e-mails te beantwoorden? Als Trouwtante ontneem ik jullie niet het plezier van het organiseren van een huwelijk zoals al die overheerlijke taarten proeven, maar wél de lasten!

In de maanden en dagen in aanloop naar dé dag, coördineer ik alle details van jullie bruiloft en neem ik alle tijdrovende taken weg van jullie to-do-list! Verder breng ik jullie in contact met ondernemers die worden gedreven door hun passie en liefde voor hun vakmanschap en die, net als ik, jullie willen bijstaan op weg naar de mooiste dag van jullie leven.

Hoe ziet de werkwijze van Trouwtante als Weddingplanner eruit:

 • Een vrijblijvend kennismakingsgesprek om alle nodige informatie te ontvangen m.b.t. de bruiloft en de manier waarop jullie willen dat de trouwdag verloopt. Gevolgd door een op maat gemaakte offerte met een duidelijke en overzichtelijke uren-indicatie.
 • Gebaseerd op jullie wensen en budget stelt Trouwtante de beste leveranciers en locatie voor.
 • Het contacteren, onderhandelen, bevestigen en nabellen van de verschillende leveranciers. Waardoor jullie je vrije uurtjes op een andere manier kunnen besteden.
 • Advies over de keuze van het thema en de stijl van het huwelijk. Met oog voor detail, zodat alles perfect samenkomt en een wow effect ontstaat.
 • Opstellen van een gedetailleerd draaiboek. Daardoor is alles tot in de puntjes voorbereid en weet je zeker dat jullie zorgeloos kunnen genieten.
 • Gedurende de voorbereidingen houden wij regelmatig contact, bespreken we de vorderingen en worden alle beslissingen altijd in overleg genomen.
 • De coördinatie van de dag zelf. Ik ben jullie regeltante vanaf het begin van jullie trouwdag tot dat de laatste gast naar huis is!
 • Na jullie huwelijksdag handelt Trouwtante de laatste zaken netjes af.

Prijs:

Ieder huwelijk is uniek en dus werkt Trouwtante op basis van een uurtarief van € 50 per uur exclusief btw en reiskosten.

Neem vrijblijvend contact op

TROUWTANTE – FOR A DAY

Organiseren jullie liever zelf je bruiloft, maar willen jullie niet de lasten van het regelen en plannen op de dag zelf? OF willen jullie dat jullie beste vrienden en familie écht deel uitmaken van de grote dag en zorgeloos met jullie mee kunnen genieten? Schakel mij dan in als jullie professionele ceremoniemeester!

Als ‘Trouwtante – for a day’ ben ik: de gastvrouw en vraagbaak voor jullie als bruidspaar en jullie gasten, zorg ik er voor dat alles op rolletjes loopt, los ik onverwachte problemen op en zorg ik er voor dat het jullie en jullie gasten aan niets zal ontbreken.

Hoe ziet de werkwijze van Trouwtante als Professionele Ceremoniemeester eruit:

 • Een vrijblijvend kennismakingsgesprek om alle nodige informatie te ontvangen m.b.t. de bruiloft en de manier waarop jullie willen dat de trouwdag verloopt.
 • Opstellen van een gedetailleerd draaiboek. Daardoor is alles tot in de puntjes voorbereid en weet je zeker dat jullie zorgeloos kunnen genieten.
 • Een bezoek aan de trouwlocatie om alles door te spreken.
 • Ongeveer twee weken voor de huwelijksdag maken we een afspraak om het draaiboek en het programma door te nemen.
 • Onbeperkt telefonisch consult of via e-mail.
 • Ik ben jullie regeltante vanaf het begin van jullie trouwdag tot dat de laatste gast naar huis is!

Prijs:

Trouwtante rekent een basisprijs van € 700,- exclusief btw en reiskosten om de rol van ceremoniemeester uit handen te nemen.

Neem vrijblijvend contact op

DANSTANTE

Willen jullie je feest knallend inluiden, maar weten jullie niet precies hoe? De juiste en unieke openingsdans, speciaal op maat gemaakt voor jullie, is het perfecte startschot!

Hoe ziet de werkwijze van Trouwtante als Danstante eruit:

 • Een vrijblijvend kennismakingsgesprek om alle nodige informatie te ontvangen m.b.t. de bruiloft en jullie als koppel.
 • Advies van het soort dans dat bij jullie past. Gevolgd door een indicatie van de aantal lessen die nodig zullen zijn om de openingsdans aan te leren.
 • Een gezellige wekelijkse les bij jullie aan huis, indien de locatie dat toelaat. Mocht dit niet het geval zijn, dan zal ik op zoek gaan naar een externe locatie.
 • Ondersteuning op de grote dag zelf d.m.v. een generale repetitie en een grote dosis positiviteit!

Prijs:

Trouwtante rekent een basisprijs van € 50,- per les exclusief btw en reiskosten voor de rol van de Danstante.

Neem vrijblijvend contact op

Telefoon: +31611011436
E-mail: tanja@trouwtante.nl