Over mij

Wie is Trouwtante Tanja?

Mijn naam is Tanja en ik ben hét gezicht achter Trouwtante. Regelen, organiseren en mensen gelukkig maken, het geeft mij een kick. Daarom help ik jullie graag met het organiseren van de bruiloft van jullie dromen!

Meer over Tanja

Mijn avontuur begon met een studie aan de Hoge Hotelschool in het bruisende Amsterdam, waar ik mijn liefde voor gastvrijheid en evenementen ontdekte. Na een aantal jaren vol enthousiasme als Sales Manager te hebben gewerkt, besloot ik in 2019 mijn hart te volgen en mijn grote droom na te jagen als weddingplanning. 

Sindsdien werk ik met  een stralende glimlach en ben ik blij en dankbaar dat ik al vele bruiloften heb mogen verzorgen.

Als ik mezelf zou moeten omschrijven, dan ben ik een zorgzaam iemand met een grenzeloos enthousiasme en vlotte communicatieve skills. 

Of het nu gaat om de perfecte openingsdans of het plannen van jullie bijzondere dag, ik sta graag voor jullie klaar. Met een dosis ervaring en enthousiasme, zorgen we er samen voor dat jullie trouwdag onvergetelijk wordt! 

De liefde voor bruiloften en openingsdansen

Naast bruiloften, help ik ook met openingsdansen. Al vanaf dat ik mij kan herinneren is dansen namelijk een groot onderdeel van wie ik ben. Op mijn 19e ging ik op stijldansen en vrij snel daarna werd ik gevraagd om zelf lessen te geven in zowel Ballroom als Latin. In de jaren daarna heb ik mijzelf geschoold in verschillende bewegingsvormen. 

Zo’n 14 jaar geleden werd ik voor het eerst door een bruidspaar gevraagd om een openingsdans te maken. Ik had dit niet eerder gedaan, maar vond het fantastisch om te doen! Het bedenken en aanleren van een op maat gemaakte openingsdans voor zo’n bijzondere dag vind ik (nog steeds) een grote eer. 

Toen ik in 2017 voor mezelf begon als weddingplanner, was het daarom ook een logische stap om met openingsdansen bezig te zijn. Een openingsdans, in combinatie met het organiseren van een bruiloft, voelde voor mij als de kers op de taart! 

Roderick & Laura

Tanja was onze danslerares om een openingsdans aan te leren voor onze bruiloft. Met 0 danservaring van Roderick en een klein beetje van Laura een hele uitdaging. Maar wat legde ze op een rustige manier uit en ze stelde ons heel erg op ons gemak. Ze heeft zelfs Roderick zo ver gekregen om uit ze bol te dansen, wat te zien is op onze trouwfoto’s, super leuk! Het contact was erg fijn, vriendelijk en persoonlijk. Met elke vraag kon je terecht bij Tanja en ze dacht altijd met je mee. Ze heeft het zelfs voor elkaar gekregen dat Roderick het uiteindelijk nog leuk vond ook. Kortom, we zijn erg tevreden met Tanja en raden iedereen haar aan om als danslerares te nemen.

Volg mij op