Reviews

Zij gingen je voor!

Ben je nieuwsgierig naar wat andere echtparen zeggen over hun ervaringen met ‘Trouwtante’ of ‘Danstante’? Lees dan hieronder verschillende reviews!

Valerie & Martijn

Wij besloten om een openingsdans met Tanja in te studeren, terwijl we allebei geen ervaring met dansen hebben. Het oefenen was één van de leukste momenten naar de voorbereiding van onze bruiloft. Tijdens onze bruiloft hebben we een prachtige openingsdans kunnen opvoeren dat met luid applaus werd afgesloten. We vonden het zo leuk om dit samen te doen. 

Dit is allemaal mogelijk gemaakt door Tanja die vanaf de eerste dag haar expertise en enthousiasme gelijk heeft meegenomen om het maximale uit de korte voorbereidingstijd te halen. Wij zijn trots op wat we hebben neergezet en hadden van tevoren niet gedacht dat we dit zouden kunnen! Een absolute aanrader voor elk niveau!

Maira & Willem

Wij waren voor ons bruiloftsfeest op zoek naar een dansstudio die voor ons een dans op maat kon maken, we zijn toen gekoppeld aan Tanja. Al vanaf het begin hadden we een leuke klik met Tanja. Tijdens de danslessen hebben wij Tanja ervaren als iemand die goed luistert naar jouw wensen en hier rekening mee houdt tijdens het bedenken van de dans. Verder is Tanja enthousiast, meedenkend, geduldig, flexibel, energiek, gezellig en realistisch. Daarnaast geeft ze de danslessen echt met liefde en passie. Wij hebben enorm genoten van de danslessen en haar positieve energie!

Pip & Marvin

Tijdens de voorbereidingen voor onze bruiloft liepen we een beetje vast op de rol van de ceremoniemeester. We wilden eigenlijk niet een van onze gasten vragen om deze rol te vervullen omdat ze dan niet volledig zouden kunnen genieten van onze grote dag. Daarom kwamen we op het idee om Tanja als ceremoniemeester te vragen. Er viel toen gelijk een enorme last van onze schouders. Tanja heeft namelijk zoveel stress bij ons weggenomen.

We hadden zelf de hele bruiloft al in grote lijnen gepland, maar wat was het fijn om al deze plannen door te kunnen nemen met Tanja en haar tips en expertise mee te kunnen nemen in de rest van de voorbereidingen. 

Van het helpen bij het opbouwen, het ophalen van de taart tot aan onze hond (die de ring zou brengen) in bedwang houden tot het moment dat hij zijn taak mocht volbrengen. Wij hebben een prachtige dag gehad, mede dankzij Tanja! Zeker een aanrader!

 

Sonja & Sebas

Dankzij Tanja hebben wij op de dag van onze bruiloft ons nergens druk om hoeven maken. Tanja was een helder aanspreekpunt voor onze gasten en onze rots in de branding. Daarnaast heeft ze alle gasten in de aanloop naar de bruiloft keurig voorzien van snelle reacties, waardoor wij hier geen zorgen over hadden.

Tanja werkt gestructureerd, houdt overzicht, is oplossingsgericht en weet altijd de rust te bewaren. Dankzij haar fantastische inzet, fijne energie en organisatie skills was het de mooiste dag van ons leven! Wij raden Tanja dan ook zeker aan om jullie bruiloft in fantastische banen te begeleiden! 

 

Marleen & Arwin

We hebben Tanja gevraagd als ceremoniemeester voor onze trouwdag. Alles hadden we vooraf zelf geregeld, maar we wilden graag tijdens onze dag volledig ontzorgd worden. En dat werden we!

Het was zo fijn dat Tanja alles zo goed heeft opgepakt. Ze stond te stralen en genoot zichtbaar van haar werk. Ze is hartelijk, energiek en vrolijk; voor ons de perfecte match! 🙂 We zijn haar zo dankbaar dat wij 100% konden genieten en ons nergens zorgen over hoefden te maken. Dit was super fijn. Onze gasten vonden de bruiloft en Tanja ook fantastisch, heel veel dank lieve Tanja!


Sherida & Guido

Lieve Tanja, wat had jij een flinke uitdaging met ons. Ons perfectionisme, kritische blik en corona die om de hoek kwam kijken, zorgden voor de nodige stress en onzekerheid, maar jij bleef altijd optimistisch! 

Wat waren wij blij dat jij ons vanaf de eerste dag tot en met onze grote dag, zo goed, sterk, positief, altijd met een glimlach, onbevooroordeeld en inspirerend hebt bijgestaan! Jij bekeek alles vanuit een liefdevol standpunt en had er altijd volle vertrouwen in. Obstakels en problemen komen daarnaast volgens ons niet in jouw vocabulaire voor. 

Op onze BIG DAY zorgde jij ervoor dat alles leuk, gezellig, vlekkeloos en volgens de planning verliep. Een gestreste Tanja hebben wij niet gezien integendeel, je was vol energie, vrolijk en gezellig. Allemaal maar positieve vibes!

Lieve Tanja, wij zijn ontzettend dankbaar dat jij onze ceremoniemeester en weddingplanner was op de mooiste dag van ons leven. En het belangrijkste: de aanloop naar de grootste dag was dankzij jou een hele bijzondere, mooie beleving die we voor altijd zullen koesteren. Je bent een weddingplanner die ieder (toekomstig) bruidspaar zich mag wensen!

Neem contact op!

Ben je benieuwd naar mijn werkwijze, heb je vragen of andere suggesties? Neem dan contact met mij op. Ik denk graag met je mee, samen zorgen we voor een onvergetelijke dag!

Over Trouwtante

Mijn naam is Tanja en ik ben hét gezicht achter Trouwtante. Regelen, organiseren en mensen gelukkig maken, het geeft mij een kick. Daarom help ik jullie graag met het organiseren van de bruiloft van jullie dromen! 

Een samenwerking begin ik altijd met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek hoor ik graag jullie ideeën aan en kijken we samen of er een klik is. 

Volg mij op