Trouwtante

JA jullie zijn verloofd en jullie trouwdag komt eraan. Dé dag dat je ‘ja’ zegt tegen een toekomst voor jullie. Er breekt een spannende en leuke tijd aan. Een tijd waar jullie voor veel keuzes komen te staan. Er zijn zoveel mogelijkheden! Maar natuurlijk wil je dat die dag, waar je al maanden zóveel tijd in stopt, tot z’n recht komt, maar waar moet je beginnen?

WISTEN JULLIE DAT:

  • De laatste maanden/weken, in aanloop naar dé dag, al jullie vrije uurtjes en avondjes worden opgeslokt door de vele check-ups, e-mails en telefoontjes?
  • De afwerking van dé dag in de details zit en deze vaak over het hoofd worden gezien?
  • De ceremoniemeestertaak, die jullie vaak aan jullie beste vrienden/familie uitbesteden, erg stressvol is en zorgt dat zij niet maximaal kunnen genieten van deze dag?

Hebben jullie, na een dag werken, geen zin om uren achter de laptop te zitten om afspraken in te plannen, jullie budget te managen of al die talloze e-mails te beantwoorden? Of besteden jullie simpelweg jullie vrije uurtjes liever op een andere manier? Als Trouwtante ontneem ik jullie niet het plezier van het organiseren van een huwelijk zoals al die overheerlijke taarten proeven, maar wél de lasten!

In de maanden en dagen in aanloop naar dé dag, coördineer ik alle details van jullie bruiloft en neem ik alle tijdrovende taken weg van jullie to-do-list! Verder breng ik jullie in contact met ondernemers die worden gedreven door hun passie en liefde voor hun vakmanschap en die, net als ik, jullie willen bijstaan op weg naar de mooiste dag van jullie leven.

Zo kunnen jullie en jullie familie en vrienden zorgeloos en ontspannen toeleven naar dé grote dag.

Bekijk hier mijn diensten of neem vrijblijvend contact op

Telefoon: +31611011436
E-mail: tanja@trouwtante.nl