Trouwtante

Ontdek de werkwijze van Trouwtante

Welke locatie kiezen jullie? Hoe moet de ceremonie eruitzien? Wie regelt de muziek en waar wordt het feest gegeven? Past dit daarnaast allemaal nog in het budget? Vele vragen die op je afkomen als je een bruiloft aan het organiseren bent.

Als ‘Trouwtante’ ontzorg ik jullie graag en help ik jullie met het organiseren van de mooiste dag uit jullie leven!

De verschillende pakketen van Trouwtante

Bij ‘Trouwtante’ heb je keuze uit twee pakketten. Bekijk de pakketten hieronder en ontdek welk pakket het beste bij jullie en jullie budget past!

WEDDINGPLANNER

Basisprijs €2699, incl. BTW en excl. reiskosten

CEREMONIEMEESTER

Basisprijs €1399,- incl. BTW en excl. reiskosten

Neem contact op!

Ben je benieuwd naar mijn werkwijze, heb je vragen of andere suggesties? Neem dan contact met mij op. Ik denk graag met je mee, samen zorgen we voor een onvergetelijke dag!

Suzanne & Jurjan

Tanja was op 16 juli 2022 de ceremoniemeester op onze bruiloft. Wij zochten voor onze complexe bruiloft iemand die alles in goede banen kon leiden en tegelijkertijd een vriendelijk en hartelijk aanspreekpunt voor onze gasten zou zijn. De keuze voor Tanja was snel gemaakt. Tanja nam van tevoren ruim de tijd om al onze wensen te verzamelen. 4 locaties, een geheime escapegame en diverse verrassingsoptredens… niets was Tanja te gek. Met een grote glimlach begeleidde ze onze gasten tijdens onze escapegame naar de juiste locatie en zorgde ze ervoor dat het de gasten aan niets ontbrak. Iedereen genoot van onze ‘niet zo standaard’-bruiloft. Bedankt voor al je hulp tijdens onze mooie dag!

Volg mij op